Ποιοί είμαστε

Η LEDit δραστηριοποιείται από το 2008 στον τομέα της τεχνολογίας LED. Μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εισάγουμε στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλού επιπέδου με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον μέγιστο βαθμό.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται την σωστή εφαρμογή των λύσεων που σας προτείνουμε καθώς και την συνεχή τεχνική υποστήριξη όπου απαιτείται.

Από το 2020 η εταιρεία μας ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά της τεχνολογίας WIVActive η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρεία WITEK.

Η WITEK δημιουργήθηκε από ένα σύνολο επαγγελματιών που έχουν διακριθεί στους τομείς της έρευνας, της μηχανικής και των νέων τεχνολογιών για ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

Το πάθος για καινοτομία και η στενή συνεργασία της WITEK με κορυφαία ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα σε σημαντικούς τομείς επιστημονικής και τεχνολογικής τεχνογνωσίας, όπως οργανική χημεία, έρευνα υλικών, νανοτεχνολογία, αισθητήρες, οπτικά, ηλεκτρονικά, μηχανική, δημιούργησε την τεχνολογία WIVActive.

Τα προϊόντα WITEK κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία, με πιστοποιημένες διαδικασίες και ελέγχους παραγωγής και έχουν πιστοποιηθεί για την άρτια λειτουργεία τους καθώς και για τα ακριβή αποτελέσματα τους από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια.