Εργοστάσιο παραγωγής

Απόλυτη Ευρωπαΐκή αριστεία στην επεξεργασία νανοσύνθετων υλικών.

Η WITEK σχεδίασε και κατασκεύασε με την επιστημονική επίβλεψη της CE.RI.COL. μια μονάδα παραγωγής εξειδικευμένη στα προϊόντα απολύμανσης.

Χρειάστηκαν χρόνια ερευνών και πειραματισμού ώστε να σχεδιαστεί μία γραμμή παραγωγής με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την κάλυψη τεχνολογικών αναγκών κατάλληλων στην επεξεργασία νανοενώσεων.

Οι διαδικασίες που σχετίζονται με την επεξεργασία των υλικών, από τα κεραμικά φίλτρα που υπάρχουν στο GearBOX μέχρι την επικάλυψη επιφανειών και υλικών εγγενών προϊόντων απολύμανσης, αποτελούν την πιστοποιημένη βιομηχανική αρχή μας. Όλες οι φάσεις αυτής της ευαίσθητης διαδικασίας πραγματοποιούνται στο εργοστάσιο μας και έτσι έχουμε τον απόλυτο έλεγχο όλων των τεχνολογικών και βιομηχανικών λειτουργιών.

Ένα “όραμα” που γίνεται πραγματικότητα…

Ένα time-lapse σχετικά με την πολυπλοκότητα της συναρμολόγησης των μηχανών παραγωγής.

Διαδικασία επικάλυψης

Τα νανουλικά εφαρμόζονται στις επιφάνειες μέσω μιας ειδικά αναπτυγμένης επεξεργασίας επίστρωσης. Η ανάμειξη και στερέωση της νανοένωσης είναι μία διαδικασία που απαιτεί απόλυτη γνώση των χημικών δόσεων και των θερμοκρασιών που είναι κατάλληλες για να μαλακώσουν οι επιφάνειες προκειμένου να επιτραπεί στο νανοτιτάνιο να διεισδύσει σε μοριακό επίπεδο στο υπόστρωμα που πρόκειται να επεξεργαστεί.

Η ιδιαίτερη χημική σύσταση αυτής της επίστρωσης, βασισμένη σε ειδικά κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφολογία διοξειδίου του τιτανίου και ενίσχυση με ασήμι κι άλλα στοιχεία, σημαίνει ότι ενεργοποιείται απλά χάρη στην δράση του ορατού τεχνητού φωτός ακόμα και κατά την απουσία ακτινών UV.

Οι φάσεις εφαρμογής των νανοϋλικών

Η επίστρωση των νανοϋλικών σε μία επιφάνεια πραγματοποιείται στο εσωτερικό ειδικής μηχανής σε 5 διαφορετικές φάσεις.

Ενεργοποιηση των νανοϋλικων

Προθερμανση κεραμικων φιλτρων

Διαδικασια στερεοποιησης (διορθωσης)

Θερμικη επεξεργασια σε 3 φασεις με διαδοχικους φουρνους

Ψυξη του επεξεργασμενου φιλτρου

Ποιοτικός Έλεγχος

Η WΙΤΕΚ μέσω του εσωτερικού συστήματος ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας ελέγχει όλες τις βασικές πτυχές της ποιότητας των προϊόντων. Το σύστημα βασίζεται σε τέσσερις βασικές αρχές επιθεώρησης :

Εισερχόμενος Ποιοτικός Έλεγχος (Incoming Quality Control - IQC)

Η επιθεώρηση πρώτων υλών η οποία διενεργείται επί το πλείστων από τον ίδιο τον ειδικό εργολάβο στις εγκαταστάσεις του, σύμφωνα με τα πρότυπα επιθεώρησης της Witek και ολοκληρώνεται τόσο από ελέγχους που διενεργεί η Witek στα κεντρικά γραφεία του υπεργολάβου όσο και μέσω στατιστικών ελέγχων κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Διαδικασίες IQC:

Σύστημα Ποιοτικού Ελέγχου Διαδικασίας (In Process Quality Control System – IPQC)

Η επιθεώρηση στη ροή της παραγωγικής διαδικασίας διενεργείται από το προσωπικό κατά την διάρκεια της παραγωγής και βασίζεται στην παρακολούθηση βασικών μετρήσεων ποιότητας.

Διαδικασίες IPQC:

Εξερχόμενη διασφάλιση ποιότητας (Outgoing Quality Assurance – OQA)

Το OQA είναι η τελευταία διαδικασία που εκτελείται πριν το προϊόν μας αποσταλεί από το εργοστάσιο στον πελάτη.

Διαδικασίες OQA:

Πραγματοποίηση οπτικών επιθεωρήσεων και δοκιμών λειτουργικότητας. Τα προϊόντα μας επιθεωρούνται σε ποσοστό 100% πριν φύγουν απ’ το εργοστάσιο για να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.